Klasbord is een social media tool voor het onderwijs. Klasbord is een veilige en afgesloten omgeving, dat is wel zo fijn!

De leerkracht bepaalt wie de klas kan volgen en welke interactiemogelijkheden er zijn per bericht. Alleen volgers die door de leerkracht zijn geaccepteerd kunnen berichten uit de klas bekijken. Zo maakt Klasbord communicatie tussen school en thuis leuk, gemakkelijk en veilig. Ontvang de leukste kiekjes, berichtjes of vragen uit de klas via de Klasbord-app.

Klasbord werkt heel simpel. De leerkracht maakt een klas aan op Klasbord en stuurt een uitnodiging naar de ouders en betrokkenen rondom de klas. In de uitnodiging staat omschreven hoe je de klas kunt volgen, hiervoor heb je de bijgevoegde unieke klascode nodig.

Meer weten over Klasbord? Bekijk hier de website.