Les Petits

Les Petits biedt op de Julianaschool peuteropvang en buitenschoolse opvang. De oudste BSO kinderen worden na school in de ruimte naast de gymzaal opgevangen en de jongste BSO kinderen gaan naar de Kleine Ster aan de overkant van het veld. De BSO groepen mogen naast de beide ruimtes ook gebruik maken van het schoolplein, het veld en de gymzaal van de Julianaschool.

De peuters (2-4 jaar) worden op alle schoolochtenden opgevangen bij peuteropvang de Vrijbuiters in de ruimte van de Kleine Ster.

Interesse? Klik op de link voor meer informatie.

Op stoom

School is uit, tijd voor Op Stoom! Op de eerste verdieping van de Julianaschool vind je BSO Juliana van Op Stoom. Een fijne en knusse stek. We maken ook gebruik van het kleuterlokaal, speellokaal en atelier van school. Heeft je kind energie voor 20 dan is het enorme sportveld naast school the place to be. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Reizigersvan Op Stoom, zo inspirerend!

We zijn ook altijd te porren voor een uitstapje. Kanoën bijvoorbeeld met vrienden van BSO Beatrix en BSO Bornwater. Of op bezoek bij de oma’s in het bejaardenhuis. Kortom, voor ieder wat wils bij BSO Juliana. Doe dus lekker je eigen ding!

Tussenschoolse opvang (TSO)

Tussen de middag zorgt Op Stoom op de Julianaschool voor een leuke pauze. Overblijven is vrije tijd van de kinderen en we maken er een fijne tijd van. We eten gezamenlijk de zelf meegebrachte bammetjes en na het eten gooien we alle ledematen los op het schoolplein of spelen we binnen.

Je kind speelt lekker zelf of kiest voor een van de activiteiten die we aanbieden, atelier of dans bijvoorbeeld. Tussenschoolse opvang is een welkome onderbreking van de dag!