Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Kerst
Een flink stel ouders hebben de Julianaschool om weten te toveren tot een prachtig Kerstsprookje. Wat ziet het er weer fantastisch uit.
Voedselbank
De leerlingen van groep 8 zijn een fantastische actie gestart in samenwerking met de Voedselbank.
Sinterklaas
Wat was het een feest op de Julianaschool met Sinterklaas.Een kleine impressie om nog even na te genieten.
Verkeersveiligheid
De wintertijd is weer begonnen, het is ’s ochtends langer donker en de schemer zet al vroeg in. Fietsers in het verkeer zijn kwetsbaar. Daarom is het belangrijk dat zij goed zichtbaar zijn.
Kennismakingsochtend
Dinsdagochtend, 4 december, om 9:00 uur vindt er weer een kennismakingsochtend plaats op de Julianaschool.
Kom bij ons werken!
Wil jij in 2019 aan de slag op een nieuwe school als (vak)leerkracht?Wij investeren graag in jouw ontwikkeling als professional door je ruimte en vertrouwen te geven.
Aannamebeleid
Bent u (of kent u) een Haarlemse ouder met een jong kind en zou u graag meer keuze of alternatieven willen hebben voor een basisschool?
Ouderavond
Het is etenstijd en je kinderen zitten op hun schermpjes te chatten, te fortniten of YouTube-filmpjes te kijken. Je roept ze aan tafel maar ze komen niet, het lijkt wel alsof ze doof zijn. Herkenb ...
Kennismaken met de Julianaschool
Is uw zoon of dochter bijna twee jaar of ouder en heeft u nog geen keuze gemaakt voor een basisschool?Dan is dit het moment. U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken met de Julian ...
De Julianaparade
Ook de JULIANAPARADE wordt dit jaar weer georganiseerd. Deze zal zijn op vrijdag 6 juli van 16:00 tot 19:30 uur. Zetten jullie de datum vast in je agenda? En mocht je een recept tegenkomen voor ee ...
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

Schoolgids

Actueel

De school

Op de Julianaschool beleeft uw kind de schooltijd van zijn/haar leven. En het leert alles wat het moet kennen én kunnen om moeiteloos uit te vliegen naar het voortgezet onderwijs.